Lys våken

Adventsnatt i kirken

1.søndag i advent starter et nytt kirkeår og vi inviterer til å feire "nyttårsaften" i kirken. Arrangementet heter "Lys våken" og mange kirker rundt om i landet har dette tilbudet denne helgen. Vi skal sove i kirken fra lørdag 30.november til søndag 1.desember og du er invitert til å være med. Vi starter lørdag kl 17.30. Da skal vi leke, bli kjent med andre, være med og bestemme hva som skal skje i søndagens adventsgudstjeneste, utforske kirka, spise mat, feire kirkens nyttårsaften, se film og altså OVERNATTE I KIRKEN! På søndag spiser vi frokost og øver til gudstjenesten som starter kl 11. Dette blir en veldig flott søndag i kirken. Inviter gjerne med deg familie og venner til gudstjenesten! Vi avslutter helgen med kirkekaffe :)

Alle 11-åringer i Siljan er velkommen til kirken denne helgen!