Til deg i Siljan menighet som er 5. eller 7. klassing
Til deg i Siljan menighet som er 5. eller 7. klassing

Velkommen til 24h-festivalen

En supergøy festival sammen med flere hundre andre barn! I 24 timer i strekk skal vi være sammen, gjøre masse aktiviteter, spise god mat, høre spennende fortellinger fra våre «stager», handle i kiosken og kanskje sove litt om natta. Det er mulig å bade i Skien fritidspark for de som ønsker det. Vi håper du vil bli med oss på høstens store happening! Sjekk ut mer om festivalen her.
 

STED: Skien fritidspark

TID: 16.nov kl 12—17.nov kl 12

PRIS: Festivalen koster 490 kr (uten bading) eller 590 kr (med bading).
MEN FOR DEG SOM HØRER TIL SILJAN MENIGHET OG GÅR I 5. eller 7. KLASSE ER FESTIVALEN EN DEL AV KIRKENS TROSOPPLÆRING, OG DIN LOKALE MENIGHET BETALER FOR DEG :) FOR DEG SOM FÅR DENNE INVITASJONEN ER ALTSÅ FESTIVALEN GRATIS !

NB! Vi dekker festivalpass. Eventuell bading og lommepenger betaler dere selv.

Info om påmelding.
De som går i 5. eller 7. klasse og får dekket festivalen må først melde seg på til Siljan menighet ved å klikke på linken under. Når påmeldingen til menigheten er fullført, kommer du til en side med en ny link. Denne leder til festivalen sin påmelding på checkin.no. Her melder du på barnet med noen flere opplysninger, velger eventuelt bading og legger inn lommepenger. (Vi handler kun med registrerte lommepenger på festivalen, ikke kontanter). Barnet er ikke ferdig meldt på før du har fullført begge disse påmeldingene!

KLIKK HER FOR PÅMELDING FOR 5. OG 7. KLASSE

Er du IKKE i de aktuelle aldersgruppene kan du melde deg på rett til festivalen HER.

Påmeldingsfrist for festivalen er 10. november

Har du spørsmål? Send en e-post til annaerika.myrvold@skien.kommune.no, eller meld til mobil: 47068792