Utdeling av «Min kirkebok»

Søndag 2. september kl. 11 er alle 6-åringer med familier spesielt invitert til gudstjeneste i Siljan kirke!

«M»-gudstjeneste er en samling for hele familien. Først samles vi til MESSE. Det er gudstjenesten med kreativ formidling tilpasset barna. I gudstjenesten vil alle 6-åringer få sin helt egne kirkebok. Kanskje kommer også kirkebokas figurer Nora og Bo på besøk til oss....

Etter messen blir det MAT. Gratis pølser og kake på kirkebakken, etterfulgt av mye MORO.

Alle 6-åringer som er medlemmer i Siljan menighet, det vil si alle døpte i dette årskullet, får invitasjon i posten. Barn og familier som ikke er medlemmer er selvfølgelig også velkomne til «M»-gudstjeneste!

Hvis du/dere ikke kan komme denne dagen er dere hjertelig velkommen innom kirkekontoret for å få en bok.