Velkommen til Babysang

Vi tilbyr to forskjellige kurs høsten 2018.

Borgestad, Gjerpen, Siljan og Skien menigheter arrangerer babysangkurs sammen denne høsten.

Vi tilbyr to forskjellige kurs:
De første strofene - 10 uker til 7 mnd.
Onsdager kl. 09.30-11.15 med felles lunsj
Sted: Gjerpen Prestegårdsstue

Opp og stå, ut og gå - 8 mnd. til 1,5 år.
Onsdager kl. 11.30-13.15 med felles lunsj
Sted: Ungdomshuset Skien menighet

Begge kursene har oppstart onsdag 26. september.

Mer info om de to kursene

De første strofene - 10 uker til 7 mnd.:
Vi har fokus på de gode, gamle barne-reglene, små sanger/sangleker, rim, enkle danser og deilig avslapning med bånsuller. Alt er tilpasset de minstes behov for nærhet, trygghet og kos. Kurset har som mål å øke og inspirere til kosestunder med rim, regler og små sanger i hverdagen. Mamma eller pappa må være med.

Opp og stå, ut og gå - 8 mnd til 1,5 år:
Her er aktivitetsnivået høyt og vi leker oss gjennom sanger og ulike danser. Fokus på ulike instrumenter for å oppøve evnen og gleden ved ulike rytmer. Vi går på jakt etter mamma eller pappa bak tynne skjerf og omvendt. Opp på hesten og ut i blesten, her er det ingen hvilestund! Sangene, reglene og de ulike aktivitetene er hentet fra aktuelt materiale for denne aldersgruppen. Mamma eller pappa må være med.

Datoer:
26. september - 3./17./24./31. oktober - 7. november (vi tar høstferie 10. oktober)

Du møter:
Kateket Karin Fjose Olsen, barn- og ungdomsdiakon Laurie Kjernald og menighetspedagog Håvar Norendal.

Pris:
kr. 200,-
Vi serverer te/kaffe, frukt og kjeks. Ta gjerne med egen mat.

Spørsmål?
Rettes til Laurie Kjernald. Laurie.kjernald@skien.kommune.no - kontortelefon 35 58 90 78.

Klikk her for påmelding (Helst innen mandag 17. september)